Swip Swap Verrastas

De Swip Swap Verrastas brengt speelgoed lokaal in beweging. Het is een soort kettingruil voor speelgoed. Met de Verrastas kun je in 1x heel veel speelgoed tegelijk ruilen, leer je andere ouders en kinderen kennen en het is nog duurzaam ook. Het werkt als volgt:

  1. Zoek een Verrastas gevuld met speelgoed bij jou in de buurt. Plan een ophaalmoment, haal de Verrastas op en pak er uit wat je leuk vindt. Het speelgoed is gratis. Er gaan wel 15 ruilpunten aan platform-fee van je tegoed af, zodat wij de app kunnen ontwikkelen en onderhouden.
  2. Vul de zak weer aan met speelgoed dat je kunt missen en upload de Verrastas weer met behulp van de Swip Swap app. Voer je contactgegevens, mogelijke ophaalmomenten en voorkeuren voor ophalen in. Je ontvangt een bericht met een voorgesteld ophaalmoment als iemand de doos wil ophalen. Als jij bevestigd dan ontvangt deze persoon je contactgegevens voor het ophalen van de doos.
  3. Is er nog geen Verrastas in jouw buurt? Vraag dan een gratis Verrastas aan om zelf een kettingruil bij jou in de buurt te starten. Ga naar Speelgoed uploaden, kies Verrastas, vervolgens Verrastas aanvragen en vul hier je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging per mail en wij sturen je zo snel mogelijk per post een Verrastas. Vul de zak en plaats hem op Swip Swap (stap 2).

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht via:

Swip Swap Logo
Ontdek het op Google Play